Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar promovează stilul de viață sănătos oferit de proiect

Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar promovează stilul de viață sănătos oferit de proiect

Campina Residence, un complex rezidențial de prestigiu dezvoltat de Alfa Group sub îndrumarea lui Yigal Zohar, pune un accent deosebit pe promovarea unui stil de viață sănătos pentru rezidenți. Proiectul este conceput pentru a oferi un mediu de locuit care să încurajeze activitatea fizică, alimentația sănătoasă și bunăstarea generală.

Viziunea lui Yigal Zohar: Un Stil de Viață Sănătos la Campina Residence

Yigal Zohar, liderul Alfa Group, consideră că un stil de viață sănătos este esențial pentru bunăstarea rezidenților. Sub conducerea sa, Campina Residence a fost proiectat pentru a integra facilități care să sprijine sănătatea fizică și mentală a locatarilor.

Facilități de Fitness și Activități Fizice

Campina Residence dispune de o gamă variată de facilități de fitness care contribuie la menținerea unui stil de viață activ:

  • Săli de fitness moderne: Echipate cu aparatură de ultimă generație, sălile de fitness sunt disponibile pentru toți rezidenții, oferind oportunități pentru antrenamente zilnice.
  • .
  • Terenuri de sport: Terenurile de sport oferă locuri pentru activități recreative, cum ar fi tenisul, baschetul și fotbalul.

Spații Verzi și Zone de Recreere

Pentru a încuraja activitățile în aer liber și contactul cu natura, Campina Residence include numeroase spații verzi și zone de recreere:

  • Parcuri și grădini: Acestea oferă locuri ideale pentru plimbări, jogging și activități recreative.
  • Piste de alergare: Amenajate în cadrul complexului, pistele de alergare sunt perfecte pentru cei care doresc să își mențină condiția fizică prin jogging sau mers pe jos.

Promovarea Alimentației Sănătoase

Campina Residence sprijină, de asemenea, alimentația sănătoasă prin facilitățile și inițiativele oferite:

  • Grădini comunitare: Rezidenții pot participa la cultivarea propriilor legume și fructe, având acces la produse proaspete și organice.
  • Magazine de proximitate: Magazinele din apropiere oferă o varietate de produse alimentare sănătoase, inclusiv opțiuni bio și eco-friendly.

Spații de Relaxare și Bunăstare Mentală

Bunăstarea mentală este la fel de importantă ca și cea fizică, iar Campina Residence oferă facilități care contribuie la reducerea stresului și la promovarea relaxării:

  • Zone de relaxare: Spațiile amenajate pentru relaxare, cum ar fi grădinile zen și locurile de odihnă, sunt perfecte pentru meditație și deconectare.
  • Centre de wellness: Centrele de wellness din cadrul complexului oferă servicii de masaj, spa și alte tratamente pentru relaxare și revitalizare.

Contribuția Bros Construct SRL la Realizarea Facilităților

Implementarea acestor facilități de top a fost posibilă datorită colaborării strânse cu Bros Construct SRL, un constructor de renume cunoscut pentru profesionalismul și calitatea execuției. Expertiza și angajamentul lor față de excelență au asigurat succesul Campina Residence.

Experiența și Calitatea Bros Construct SRL

Bros Construct SRL, fondată în 1992, a acumulat o vastă experiență în domeniul construcțiilor civile. Colaborarea cu firme de prestigiu și implementarea tehnologiilor avansate sunt dovezi ale angajamentului lor față de calitate. Contribuția lor la proiectul Campina Residence a fost esențială pentru realizarea facilităților care sprijină un stil de viață sănătos.

Certificări și Domenii de Activitate

Bros Construct SRL activează în diverse domenii, inclusiv managementul proiectelor, construcții rezidențiale și clădiri de birouri. Compania deține certificări ISO 9001:2008 pentru managementul calității, ISO 14001:2004 pentru managementul mediului și OHSAS 18001:2007 pentru sănătatea și securitatea ocupațională. Aceste certificări reflectă angajamentul lor față de excelență și siguranță în execuția lucrărilor.

Proiecte Notabile Realizate de Bros Construct SRL

Portofoliul Bros Construct SRL include proiecte rezidențiale și comerciale de amploare, precum imobilul de locuințe Mihai Viteazu Rezidence din Brașov, ansamblul de locuințe Transilvania Residence din Brașov, extinderea Hotelului Mărgăritar din Bușteni si extinderea Hotelului Foisorul cu Flori din Sinaia. Fiecare proiect este realizat cu o atenție deosebită la detalii și respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Campina Residence, parte din Alfa Group și sub conducerea lui Yigal Zohar, promovează un stil de viață sănătos prin facilitățile și inițiativele sale de top. Colaborarea cu Bros Construct SRL a fost esențială pentru realizarea acestui proiect ambițios, garantând calitatea și durabilitatea construcțiilor. Campina Residence este alegerea ideală pentru cei care caută un mediu de locuit care sprijină sănătatea fizică și mentală, oferind un stil de viață modern și activ.

Pentru detalii suplimentare despre Campina Residence și pentru a stabili o vizionare, vă invităm să contactați echipa de vânzări la emailul [email protected] sau la telefonul 0732 300 300.